Vállaljuk iskolákban, óvodákban vagy akár felsőoktatási intézményekben foglalkozások lebonyolítását. Sportnapokon, diákönkormányzati napokon, családi napokon egyaránt izgalmas élmény.
Többféle programot tudunk kínálni, de egyéni ötleteket is örömmel megvalósítunk. Néhány javaslat gondolatébresztőnek:

Szabad gokartozás
Sportpályán, iskolaudvaron vagy akár egy kis forgalmú, elzárt utcában, ki tudunk alakítani egy körpályát vagy egy izgalmasabb, kanyargós pályát, ahol 3-5 gokarttal  köröket lehet róni. A gokartokhoz tudunk pótszéket vinni, ahová a kisebb gyerekek ülhetnek vagy kapcsolhatunk utánfutót, amibe 2-3 gyerek is beülhet. A kiegészítőkkel együtt így egyszerre akár 10 gyerek is gurulhat. 3-5 percenként cserélnek, ami lehetőséget nyújt egy kis pihenésre, így folyamatosan nagyobb csoport is élvezni a pedálozást.
Gokartverseny
A helyszínen kialakított versenypályán egyszerre 2-3 versenyző köröz 3-5 kört, a verseny kieséses rendszerben zajlik. Másik lehetőség az időmérés, ahol az indulók köridejét hasonlítjuk össze. Itt lehetőség van több körre és a legjobb nyer.
Akadálypálya
Egy speciálisan kialakított pálya, ahol különböző feladatokat kell elvégezniük, mint parkolás, hátramenet, áthajtás billenőn, síneken áthaladni, eszközöket szállítani. Itt nem csak a gyorsaság, hanem az ügyesség is számít. Az eredménynek az egyik összetevője az idő, amit minden egyes hibapont növel. A legkisebb idővel rendelkező csapat nyer.
Válasszon a szolgáltatásaink közül a ide kattintva vagy
foglaljon időpontot itt!